low-code development

Snel nieuwe ideeën realiseren

Je bedrijf en de uitdagingen die je hebt zijn uniek. En dat zouden je oplossingen ook moeten zijn. Daarom geloven wij in maatwerk. Maatwerk oplossingen hebben vaak echter een lange ontwikkeltijd. Met low-code is dat anders. Wij bouwen flexibele en schaalbare applicaties die je processen versimpelen en versnellen. Zo kan jij snel nieuwe ideeën realiseren en meebewegen met verandering.

Quatronic is OutSystems partner of the year 2022
wat we doen

Een nieuwe manier van applicatie ontwikkeling

Traditionele applicaties worden ontwikkeld door code te schrijven. Low-code werkt anders. We ontwerpen schermen, bouwen logica, definiëren processen en modelleren data allemaal in een visuele interface. En dat doen we snel. Binnen enkele maanden hebben we een volwaardig systeem staan.

We ontwikkelen met het OutSystems low-code platform. Hiermee kunnen we web- en mobiele applicaties bouwen die je voor verschillende doeleinden in kan zetten. Een werknemersportaal bijvoorbeeld. Of een systeem dat met allerlei automatische processen jouw operatie draaiende houdt. Maar we hebben ook ervaring met mobiele apps die door tientallen duizenden klanten gebruikt worden.

De applicaties die we bouwen zijn schaalbaar en kunnen met elk systeem, intern of extern, integreren. Zo zorgen we ervoor dat onze oplossing echt een centrale plek in je bedrijf inneemt.

hoe we werken

Een waardevolle samenwerking

Wij werken samen met jou aan een passende oplossing. Daarvoor zijn we van begin tot eind betrokken. Het snappen van de business. Het ontwerpen van de beste gebruikerservaring. Het ontwikkelen van de oplossing. Dit doen we met ons team van alleskunners.

Eerst doorgronden we je bedrijf en processen tijdens een design sprint. Pas als we het probleem helemaal begrijpen beginnen we met bouwen. Samen met jou maken we zo een eerste versie van de oplossing.

Door korte feedback loops en het gebruik van low-code leveren we binnen korte tijd een waardevol product af. Een product waarmee je meteen aan de slag kunt. En dat naar verloop van tijd steeds meer waarde zal opleveren.

Wil je kennismaken?
Neem contact op