data & analytics

Waardevolle inzichten in jouw bedrijf

Keuzes maken doe je liever niet alleen op basis van onderbuikgevoel. Je moet ook de feiten kennen. Data laat je zien wat die feiten zijn. Vaak heb je deze data al in huis. Maar verdeeld, moeilijk bereikbaar en ongestructureerd. Hoe verzamel en verwerk je die data tot inzichten? En hoe weet je welke inzichten je nodig hebt? Wij helpen je daarbij. 

wat we doen

De juiste keuzes maken

Data is overal. Of je nou werkt met een van onze low-code oplossingen, een ERP systeem, boekhoudsoftware of Excel. Moderne bedrijven kunnen niet meer zonder data.

Maar nieuwe inzichten verkrijg je niet zomaar. Vaak is het nodig om data uit meerdere bronnen bij elkaar te brengen. Zo krijg je een compleet beeld van hoe je bedrijf ervoor staat. Of waar nieuwe kansen liggen. 

Misschien wil je analyses maken. Zoals een kosten-baten analyse op basis van data uit verschillende systemen. Of juist vooruitkijken. Door je optimale voorraad te voorspellen op basis van eerdere trends en toekomstige orders.

Zonder de juiste aanpak is dat een lastige klus. En is het maar de vraag of de gemaakte analyses correct en compleet zijn. 

Met onze data & analytics expertise zorgen we ervoor dat je zelf met je data aan de slag kan. Om zo de juiste keuzes te maken voor je bedrijf.

hoe we werken

Een unieke oplossing voor jouw uitdaging

We beginnen altijd met het bepalen van je datastrategie. Wat wil je bereiken. En wat ga je daarvoor nodig hebben. Dit is voor ieder project anders.

Afhankelijk van je strategie bedenken we een aanpak. Vaak begint dat met een design sessie. Hierbij brengen we in kaart wat jouw KPIs zijn, welke bronsystemen je hebt en hoe de ideale oplossing er voor jou uit ziet. Na een middag zijn we klaar voor een vliegende start.

We maken alle benodigde data beschikbaar in één systeem. Daarna zijn we klaar om nieuwe inzichten op te doen. We werken aan een oplossing en leren je medewerkers ermee om te gaan.

Dan bouwen we bijvoorbeeld een dashboard waar je in een oogopslag ziet hoe jouw bedrijf presteert. Of we maken een analyse om antwoord te geven complexe vraagstukken. Allemaal afhankelijk van jouw doelen

Wil je kennismaken?
Neem contact op