werken bij

Kom je ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's.

ons doel

Streven naar alleskunners

Bij ons ben je niet alleen een developer. En ook niet zomaar een consultant. Je houdt je bezig met alle aspecten van uitdagende IT projecten. Daarom vinden we het belangrijk dat onze mensen niet alleen uitblinken in het ontwikkelen van applicaties. Maar ook excelleren in projectmanagement en algemene consultancy skills.

We willen mensen die ambitieus en betrokken zijn. Die stevig genoeg in hun schoenen staan om onze klanten te kunnen uitdagen. Consultants die een opdrachtgever durven challengen, omdat je alleen zo kunt ontdekken wat de werkelijke uitdaging is. En die hun technische skills inzetten om de mooiste oplossingen te bouwen.

Daarom hechten we veel waarde aan zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Om dat te garanderen start je als junior bij Quatronic altijd met een goed doordacht trainingsprogramma.

ons trainingsprogramma

Zo doen we dat bij Quatronic

Ons trainingsprogramma duurt in totaal twee jaar en levert een structurele bijdrage aan jouw ontwikkeling. Hoe die twee jaar er ongeveer uitzien?

Jaar 1: Basisvaardigheden

Het eerste jaar richten we ons op technische skills en consultancy. De focus ligt op het bouwen van veilige, correcte en aantrekkelijke IT oplossingen. En we leren je essentiële consultancyskills.

Jaar 2: Verdieping

In het tweede jaar ga je de diepte in met geavanceerde development skills. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke talentontwikkeling.

Het programma is dynamisch en wordt continu aangepast aan de wensen van jou en Quatronic. Zo halen we het maximale uit het trainingsprogramma!

join the team

Zelf zo'n alleskunner worden?

Neem dan contact op met Wouter van der Meij!

Wil je kennismaken?
Neem contact op