Venture building

Jouw technische co-founder

Je loopt al een tijdje rond met een goed idee. Maar je mist de middelen of de technische skills die nodig zijn om dit idee te realiseren. Een technisch team aantrekken kost geld. Maar geld heb je pas als je al een product hebt. Klinkt dit herkenbaar? Wij helpen ambitieuze ondernemers met het bouwen van een product en het digitaliseren van ondersteunende processen. We worden jouw ‘company as a co-founder’. Zo maken we van jouw idee samen een succesvol bedrijf.

wat we doen

Met ons kan je bouwen

Jouw unieke idee heeft unieke software nodig. Maar misschien mis je de technische kennis om deze zelf te bouwen. Met ons als ‘company as a co-founder' haal je die kennis wel in huis. Wij investeren in veelbelovende ondernemers met goede ideeën. Dit doen we niet met geld, maar met tijd. Ons ervaren team analyseert, optimaliseert en bouwt het product dat jij voor ogen hebt.  Jij kan je concentreren op het opzetten en laten groeien van je bedrijf. Het technische deel nemen wij uit handen. We gebruiken hiervoor de nieuwste technologieën en werken met je samen bij elke stap van het proces.

We blijven ook betrokken na de go-live van je product. We adviseren, ontwikkelen verdere functionaliteit, en helpen om een technisch team aan te trekken. Zo bouwen we samen een volwassen bedrijf.

hoe we werken

We hebben dit vaker gedaan

Ondernemers met een innovatief idee hebben al eerder bij ons aangeklopt. Daar zijn mooie samenwerkingen en succesvolle bedrijven uit ontstaan. Kijk bijvoorbeeld eens naar de cases hieronder. Daar lees je onder andere hoe we in 8 maanden met NextEnergy een energieleverancier zijn begonnen.

Ben jij benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek.

Wil je kennismaken?
Neem contact op