blog
2/8/23

Quatronic-consultants: uniek in hun soort

Wanneer je besluit ons in te schakelen om je te helpen met het verbeteren van je bedrijfsprocessen, gaan we allereerst op zoek naar de Quatronic-collega die het beste bij je past. Want onze consultants gaan niet voor een standaardoplossing, ze duiken helemaal in jouw organisatie en nemen de tijd om te ontdekken hoe succes eruit ziet voor jullie. Alleen zo ontdekken we écht hoe jouw processen verbeterd kunnen worden met low-code. In deze blog vertelt Richard van Osnabrugge, partner bij Quatronic, wat je kunt verwachten als je met ons in zee gaat.

Een club met hart voor de zaak

Wij zijn een mooie club van fanatieke consultants met hart voor de zaak. Voor onze zaak, maar zeker ook voor jouw zaak. Als je ons inschakelt, onderzoeken we eerst wie van ons het meest geschikt is om met jou het avontuur aan te gaan. Dat kan Bas zijn, of Natalie, ikzelf of een van onze andere twintig gepassioneerde, gedreven en enthousiaste Business Technology Consultants. Wie het ook wordt, je kunt er zeker van zijn dat het iemand is die bij je past. ‘Jouw’ consultants – een team van minimaal twee van onze toppers – duiken helemaal in jouw bedrijf om zo een haarfijn gevoel te ontwikkelen voor hoe succes er voor jullie uitziet en hoe low-code daaraan bij kan dragen. Daarbij schuwen we kritische vragen niet. Alleen zo komen we tot de échte oplossing voor jouw uitdaging.

Relevante ontwikkelingen op het gebied van tech en low-code

Technologie ontwikkelt zich razendsnel. Als het niet je expertise is, zou je er bijna moedeloos van worden. Maar bij Quatronic worden we juist blij van deze ontwikkelingen en zien we voortdurend nieuwe mogelijkheden. We hebben dan ook een uitgebreid trainingsprogramma ontwikkeld, zodat al onze collega’s – van starter tot doorgewinterde expert in het vak – altijd weten wat er speelt in de wereld van tech en low-code en welke van deze ontwikkelingen relevant zijn voor onze opdrachtgevers. Want geloof ons, je hoeft echt niet met elke – technologische – wind mee te waaien.

Collectief geheugen

Onze consultants vormen samen het collectieve geheugen van Quatronic. Op kantoor bespreken we cases met elkaar en daarbij wordt elke mening gewaardeerd. Of het nu onze Office Manager is, de student Artificial Intelligence die ons team versterkt of de stagiair die uitblinkt in Econometrie en Operationele Research, hun ideeën kunnen net zo geniaal zijn als die van onze Business Technology Consultants. Zo profiteer je als opdrachtgever maximaal van onze kennis.

Nieuwsgierig?

Wil jij ook gebruik kunnen maken van dat collectieve geheugen van Quatronic en ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met me op via mail of geef me een belletje op 06 46 99 32 62.

Op de hoogte blijven?

Is het nu nog niet de juiste tijd, maar ben je wel nieuwsgierig naar onze blogs en artikelen? Volg dan onze LinkedIn-pagina en je bent als eerste op de hoogte van onze laatste bijdragen én toekomstige evenementen.

meer weten

Neem contact op met

Richard

Co-founder